Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σταμπωτά Δάπεδα

Σταμπωτά Δάπεδα


Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προσαρμόζουμε τα σταμπωτά δάπεδα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και ανθεκτικότητας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εισαγόμενα υλικά υπόστρωσης και επίστρωσης επεξεργασίας της σκλήρυνσης και της λείανσης, εγγυώντας τη σίγουρη και μακροχρόνια λύση.
 
Η εξέλιξη και η καινοτομία μας έχουν φέρει μπροστά σε τεχνολογίες και τεχνοτροπίες που μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε άρτια και στην αισθητική του κάθε ενός τα δάπεδα είτε πρόκειται για εσωτερικό ή για εξωτερικό χώρο.
 
Η εταιρία μας, έχοντας μακράν πορεία στον τομέα των δαπέδων, και με συνεχή ενημέρωση κι αναβάθμιση των τεχνοτροπιών της, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και σχεδίων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καταναλωτή.
 
Το τεχνικό μας προσωπικό, με την άρτιά του γνώση, θα δώσει λύση στις ανάγκες σας για ενα λειτουργικό κι αισθητικά όμορφο δάπεδο, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό χώρο, σεβόμενοι πάντα το χρονοδιάγραμμα που σας έχουμε θέσει. Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί . 
 
Σταμπωτά Δάπεδα
 
Τα σταμπωτά δάπεδα αποτελούν μια υψηλής αισθητικής επιλογή υλικό απο αδιάβροχο μπετόν, αρκετά ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στην ρύπανση.
Συναντώνται σε απεριόριστες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων και σφραγίζονται με ειδικά βερνίκια που τους προσδίδουν αποχρώσεις και αντιηλιακές ιδιότητες.
 
Εφαρμόζονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως χώμα, τσιμέντο, άσφαλτο, κι επειδή ειναι ανθεκτικά, οι αποχρώσεις τους παραμένουν ανεπηρέαστες στο πέρασμα του χρόνου.
 
Στα προτερήματα τους συγκαταλέγεται η αντιολισθηρότητά τους, η ευκολία στον καθαρισμό, δεν αποκολλώνται και δεν κάνουν σκασίματα – ρηγματώσεις
 
Διάφορα σημεία που μπορούν να εγκατασταθούν:σε  εισόδους κτηρίων, κήπους ή αυλές σπιτιών, σε κήπους σε αυλές σε πεζόδρομους σε πισίνες 

Διακοσμητικά δάπεδα ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΕΣ 
 
Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και γνωστές επιλογές για εξωτερικά διακοσμητικά δάπεδα υψηλής αντοχής, καθώς προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Η απαράμιλλη αντοχή που τα διακρίνει σε συνδυασμό με το πραγματικά καλαίσθητο αποτέλεσμα, τα έχει κάνει ιδανική επιλογή για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων με υψηλές απαιτήσεις και μεγάλες καταπονήσεις.
 
Το Σταμπωτό Δάπεδο είναι ένα σύστημα υψηλής αισθητικής, αδιάβροχο, ιδιαίτερα ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, στις λιπαρές ουσίες, στα οξέα και στα άλατα.
Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη κατασκευή μακράς διάρκειας και χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.
 
Εφαρμόζεται σε δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια, σαλόνια εκθέσεων πυλωτές, ράμπες, γκαράζ, εξωτερικό πισίνας, επισκευές ιστορικών κέντρων…
 
Tο  σταμπωτό δάπεδο είναι μονολιθικό σκυρόδεμα C16/20,  οπλισμένο με δομικό πλέγμα και ενδυναμωμένο με ίνες πολυπροπυλενίου (για την αποφυγή ριγματωσεων).
 
Το έτοιμο σκυρόδεμα διαστρώνεται και ευθυγραμμίζεται με σωστές κλίσεις. Το σκληρυντικό χρώμα απλώνεται σε δύο δόσεις, με τη μέθοδο της επίπασης, και γίνεται επιφανειακή επεξεργασία.
 
Όταν το σκυρόδεμα είναι στο πλαστικό στάδιο πήξεως γίνεται επίπαση της ειδικής αντικολλητικής σκόνης για να εμποδίσει το καλούπι να κολλήσει στο νωπό σκυρόδεμα στην διάρκεια του σταμπαρίσματος ,παρέχοντας ταυτόχρονα και τις επισκιάσεις της τελικής επιφάνειας του δαπέδου .
 
Αμέσως μετά, σταμπάρεται με το καλούπι που επιλέχθηκε .
 
Μετά από τουλάχιστον 48 ώρες κόβονται αρμοί διαστολής, η επιφάνεια πλένεται με 10% υδροχλωρικό οξύ και αφού καθαριστεί και στεγνώσει, εφαρμόζεται  εδικό βερνίκι το οποίο στεγανοποιεί την επιφάνεια του δαπέδου και την προστατεύει από λιπαρές ουσίες, σκόνη, κλπ.